De kracht van Force Majeure

Force Majeure is een gloednieuw Belgisch speciaalbier op maat van echte levensgenieters. Force Majeure kiest zonder compromis voor 100% smaak en 0% alcohol. 

Hef vanaf nu gerust wat vaker het glas, en trakteer jezelf en je vrienden op je favoriete smaken. Hoppig, bitter, fruitig of blond? Dankzij onze vijf instant klassiekers is élk moment een goed moment. 

Santé! Op jouw gezondheid! 

De kracht achter Force Majeure

Triatleet Stijn Panis combineerde in 2019 zijn goesting in speciaalbier met zijn passie voor ondernemen. Het resultaat: Force Majeure. Het eerste échte Belgische alcoholvrije biermerk. 100% Belgisch, 100% smaak en toch 0% alcohol. Faut le faire.

Lees meer over onze lancering in de Tijd

Stijn Panis

100% bier, 100% smaak én toch 0% alcohol?

Eerst proeven, dan geloven!

Als nieuw biermerk is er geen kritischer publiek dan echte Belgen. Goed nieuws: Force Majeure kwam, zag… en overwon!
Goedgekeurd door Belgen

De traditional blond is een smakelijkse doordrinker met een lichte hoppige en bittere toets. Het bier bekoort door een aangenaam mondgevoel en een zijdezachte afdronk.

De Standaard

De Kriek die echt een volwaardig alternatief is voor de liefhebbers van de stijl…met alcohol. Zoetig, maar minder dan vele alcoholische voorbeelden. Fris zuurtje. Goed gemaakt en eerlijk als je dit kunt krijgen zonder alcohol, waarom zou je dan die aangezoete kriek ‘met alcohol’ moeten nemen.

Bière Grand Cru

Super bier. Je proeft niet eens dat het 0% is. Top!

Mar V. - Untappd

Maar vertrouw vooral op je eigen smaak, en proef Force Majeure vandaag nog.

Bestel je Force Majeure bieren